Bekijk de winactie

Over Sherida Spitse

Sherida Spitse ken je ongetwijfeld als recordinternational van de Oranje Leeuwinnen. Daarnaast speelt de profvoetbalster sinds 1 januari 2021 bij Ajax Vrouwen, nadat ze Noorwegen achter zich liet. We zijn ontzettend blij en trots dat we partner zijn geworden van deze topsportster en samen met haar onder andere deze winactie mogen organiseren.

Hoe maak je kans?

Wil jij ook zo’n mooie elektrische auto winnen voor je kind(eren)? Doe dan mee met de winactie van Proefrit aan Huis! Samen met recordinternational Sherida Spitse geven wij een elektrische mini-auto weg. Om kans te maken, volg dan Sherida Spitse (@sheridaspitse) en Proefrit aan Huis (@proefritaanhuis) op Instagram. Deze week maken wij de winnaar bekend.

Wat is Proefrit aan Huis?

Proefrit aan Huis is het unieke Nederlandse platform voor gratis proefritten aan huis. Vraag via de website www.proefritaanhuis.nl een proefrit aan voor jouw droomauto. Onze ervaren chauffeurs brengen de auto vervolgens rijklaar en op de afgesproken tijd en datum naar je toe. Zo kun je in je eigen omgeving en op je gemak de auto uitproberen. Wil je direct overgaan tot aankoop? Dan kan dat direct geregeld worden.

Ook Jolien, de partner van Sherida Spitse, is tevreden over Proefrit aan Huis. Zij heeft een proefrit gemaakt in een mooie Peugeot 208. De auto beviel zo goed, dat ze hem direct heeft aangeschaft. In het onderstaande filmpje zie je hoe dat ging.

Heb je nog vragen?

Wij helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur, op zaterdagen van 9.00 tot 17.00 uur.
Hoe werkt Proefrit aan Huis?

Op onze pagina hoe werkt het leggen we in drie simpele stappen uit hoe Proefrit aan Huis werkt.

Als de auto bevalt, kan deze dan achtergelaten worden?

Ja. Wij regelen alles op afstand. Dat betekent dat de tenaamstelling, vrijwaring en het garantiecertificaat altijd direct digitaal wordt verzonden én we meteen een eventuele inruilauto beoordelen in overleg met de dealer.

Is Proefrit aan Huis gratis?

Ja. Wij komen in heel Nederland kosteloos naar je toe zodat jij een proefrit kunt maken in je eigen omgeving. Of je nou uiteindelijk besluit de auto te kopen of niet, dat maakt niet uit.

Tussen welke tijden kan ik een proefrit inplannen?

We komen langs wanneer het jou uitkomt. Dat betekent dat je 24 uur per dag en op 7 dagen in de week een proefrit in kunt plannen en we als het moet zelfs binnen een dag langskomen.

Stel de auto bevalt niet, brengen jullie dan kosten in rekening voor de proefrit?

Nee. We geven je alle tijd om rustig een proefrit te maken en te besluiten of de auto voldoet aan jouw wensen. Mocht dit niet het geval zijn dan brengen we uiteraard alsnog geen kosten in rekening.

Bekijk hoe het werkt

Wat is Proefrit aan Huis?

Proefrit aan Huis is een uniek Nederlands platform voor persoonlijke proefritten aan huis.
9,8
Proefrit aan Huis scoort gemiddeld een 9,8!
Schrijf een beoordeling
  • Unieke landelijke service
  • Gratis proefrijden in je eigen omgeving
  • Rijklaar inclusief 6 maanden landelijke garantie