Een greep uit het aanbod gezinsauto’s

Ben je op zoek naar de beste familie auto waarvan de aanschaf niet al te veel pijn doet in je portemonnee? Van diesel tot elektrisch, van Volvo tot Audi en van wit tot zwart: bij ons vind je een ruim aanbod aan betaalbare en ideale gezinsauto’s. We hebben meer dan 2000+ occasions voor jou op onze website klaarstaan. Zowel de familie auto’s als alle andere occasions worden met de juiste zorg uitgezocht, dus je bent zeker van een goede gezinsauto die voldoet aan jouw wensen. Kies bijvoorbeeld uit een:

  • Goedkope gezinsauto
  • Zuinige gezinsauto
  • Sportieve gezinsauto
  • Gezinsauto voor 5 personen
  • Grote familie auto

Klik op een betaalbare familie auto in onze online showroom en vind direct foto’s en omschrijvingen over de occasion. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Gratis proefrit aan huis op jouw gemak

Zie je een mooie betaalbare gezinsauto die je graag zou willen uitproberen? Vraag dan een gratis proefrit aan huis aan. Zo kun je in je eigen, vertrouwde omgeving de familie auto op je gemak uitproberen. Geen zorgen: je zit nergens aan vast. Bevalt de occasion niet? Dan nemen wij de auto weer mee. Uiteraard hoef je in dat geval niets te betalen.

Wil je een betaalbare gezinsauto kopen, omdat de occasion zo goed bevalt? Dan handelen we de betaling en de tenaamstelling ter plaatse met je af. Zo kan de familie auto direct voor je deur blijven staan. Meer informatie over de gratis proefrit vind je op de pagina zo werkt het.

Unieke landelijke service

Proefrit aan Huis is een unieke service in heel Nederland. Occasions van 36 aangesloten autobedrijven staan weergegeven op onze website. Waar in Nederland je ook woont, wij komen de occasion bij je brengen voor een gratis proefrit. Zelfs ‘s avonds en in het weekend, wanneer het jou uitkomt. Zo hoef jij niet te reizen voor een proefrit in een betaalbare gezinsauto die je bij een autodealer ver weg hebt gezien. 

Wil je meer informatie over Proefrit aan Huis? Ga dan naar de over ons pagina of neem contact met ons op via info@proefritaanhuis.nl of 085 760 2825. Wij helpen je graag!

Heb je nog vragen?

Wij helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur, op zaterdagen van 9.00 tot 17.00 uur.
Hoe werkt Proefrit aan Huis?

Op onze pagina hoe werkt het leggen we in drie simpele stappen uit hoe Proefrit aan Huis werkt.

Als de auto bevalt, kan deze dan achtergelaten worden?

Ja. Wij regelen alles op afstand. Dat betekent dat de tenaamstelling, vrijwaring en het garantiecertificaat altijd direct digitaal wordt verzonden én we meteen een eventuele inruilauto beoordelen in overleg met de dealer.

Is Proefrit aan Huis gratis?

Ja. Wij komen in heel Nederland kosteloos naar je toe zodat jij een proefrit kunt maken in je eigen omgeving. Of je nou uiteindelijk besluit de auto te kopen of niet, dat maakt niet uit.

Tussen welke tijden kan ik een proefrit inplannen?

We komen langs wanneer het jou uitkomt. Dat betekent dat je 24 uur per dag en op 7 dagen in de week een proefrit in kunt plannen en we als het moet zelfs binnen een dag langskomen.

Stel de auto bevalt niet, brengen jullie dan kosten in rekening voor de proefrit?

Nee. We geven je alle tijd om rustig een proefrit te maken en te besluiten of de auto voldoet aan jouw wensen. Mocht dit niet het geval zijn dan brengen we uiteraard alsnog geen kosten in rekening.

Bekijk hoe het werkt

Wat is Proefrit aan Huis?

Proefrit aan Huis is een uniek Nederlands platform voor persoonlijke proefritten aan huis.
9,8
Proefrit aan Huis scoort gemiddeld een 9,8!
Schrijf een beoordeling
  • Unieke landelijke service
  • Gratis proefrijden in je eigen omgeving
  • Rijklaar inclusief 6 maanden landelijke garantie