Voordelen van jonge occasions

Koop je een occasion die al jaren oud is? Dan is de kans groter dat er meer onderhoud aan moet gebeuren. Dat is bij een jonge auto nog niet het geval. Dit bespaart dus in de portemonnee. Ook zijn onze jonge occasions relatief zuinig. Waar een nieuwe auto nog behoorlijk duur is in de aanschaf, is een jonge occasion al flink voordeliger geworden. Dit maakt onze gebruikte auto’s ook nog eens betaalbaar.

De voordelen op een rij:

  • Weinig onderhoud
  • Weinig kilometers
  • Lange levensduur
  • Goede kwaliteit
  • Betaalbaar

Volledig elektrische auto

Een elektrische auto of occasion heeft geen verbrandingsmotor, maar een combinatie van een accupakket en een elektromotor. Hierdoor heeft een elektrische auto geen CO2-uitstoot. De energie voor de elektromotor wordt uit de accu gehaald. Deze laad je op door een stekker in een oplaadpaal te steken. Automerken zoals Tesla, Audi, BMW en Volkswagen hebben elektrische auto’s in het assortiment.

Vraag een gratis proefrit aan huis aan

Zie je een mooie jonge occasion die helemaal aan jouw wensen voldoet? Vraag dan gerust een gratis proefrit aan huis aan. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw uitgekozen auto rijklaar naar jou toekomt op het gewenste moment. Komt overdag niet uit? Dan kun je zelfs kiezen voor ‘s avonds of in het weekend. Proefrit aan Huis vindt het belangrijk dat jij in je eigen, vertrouwde omgeving de jonge occasion kan uitproberen. Dit blijft kosteloos, of je de auto koopt of niet. Ga je over op het kopen van de gebruikte auto? Dan handelen we de betaling en de tenaamstelling ter plaatse met je af. Zo kan de jonge auto voor je deur blijven staan. Meer informatie over de gratis proefrit vind je op de pagina zo werkt het.

De kracht van Proefrit aan Huis

Proefrit aan Huis is een unieke service in heel Nederland. De jonge occasions van 36 aangesloten autobedrijven worden op ons platform uitgelicht. Wil je meer informatie over Proefrit aan Huis? Ga dan naar de over ons pagina of neem contact met ons op via info@proefritaanhuis.nl of 085 760 2825. Wij helpen je graag!

Heb je nog vragen?

Wij helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur, op zaterdagen van 9.00 tot 17.00 uur.
Hoe werkt Proefrit aan Huis?

Op onze pagina hoe werkt het leggen we in drie simpele stappen uit hoe Proefrit aan Huis werkt.

Als de auto bevalt, kan deze dan achtergelaten worden?

Ja. Wij regelen alles op afstand. Dat betekent dat de tenaamstelling, vrijwaring en het garantiecertificaat altijd direct digitaal wordt verzonden én we meteen een eventuele inruilauto beoordelen in overleg met de dealer.

Is Proefrit aan Huis gratis?

Ja. Wij komen in heel Nederland kosteloos naar je toe zodat jij een proefrit kunt maken in je eigen omgeving. Of je nou uiteindelijk besluit de auto te kopen of niet, dat maakt niet uit.

Tussen welke tijden kan ik een proefrit inplannen?

We komen langs wanneer het jou uitkomt. Dat betekent dat je 24 uur per dag en op 7 dagen in de week een proefrit in kunt plannen en we als het moet zelfs binnen een dag langskomen.

Stel de auto bevalt niet, brengen jullie dan kosten in rekening voor de proefrit?

Nee. We geven je alle tijd om rustig een proefrit te maken en te besluiten of de auto voldoet aan jouw wensen. Mocht dit niet het geval zijn dan brengen we uiteraard alsnog geen kosten in rekening.

Bekijk hoe het werkt

Wat is Proefrit aan Huis?

Proefrit aan Huis is een uniek Nederlands platform voor persoonlijke proefritten aan huis.
9,8
Proefrit aan Huis scoort gemiddeld een 9,8!
Schrijf een beoordeling
  • Unieke landelijke service
  • Gratis proefrijden in je eigen omgeving
  • Rijklaar inclusief 6 maanden landelijke garantie