Proefrit door heel Nederland

Of je nu in Groningen, Middelburg, Twente of Amsterdam woont; wij komen door heel Nederland naar je toe. Hier hebben wij bewust voor gekozen. We zijn juist met Proefrit aan Huis gestart, omdat we weten dat een auto emotie is; die moet je in het echt ervaren, in jouw eigen omgeving. Daarom vinden wij het belangrijk dat de auto naar jou toekomt.

Natuurlijk is het wel belangrijk dat jij vooraf precies weet in wat voor auto je gaat proefrijden. In onze online showroom vind je daarom foto’s en omschrijvingen van onze occasions. Kortom: alles is vooraf duidelijk. Hierdoor vallen onze auto’s nooit tegen op locatie en gaan maar liefst 9 van de 10 mensen die een proefrit aan huis doen over tot aankoop. Een prachtig resultaat én de reden dat wij altijd gratis naar jou toekomen voor een proefrit!

De beste service

Wij geloven dat de beste service zorgt voor duidelijkheid. Daarom laat ons occasions-aanbod op de website niets aan de verbeelding over. En als je toch nog vragen hebt, dan staan wij 7 dagen per week tot 21.00 uur klaar om jou te voorzien van alle antwoorden. En wist je dat het ook mogelijk is om 7 dagen per week en 24 uur per dag een proefrit in te plannen? Dat is de service van Proefrit aan Huis.

We snappen maar al te goed dat wanneer de auto bevalt, je deze ook direct op je oprit wilt laten staan. Daarom is de koop na één handtekening een feit. Ook worden de tenaamstelling, vrijwaring en het garantiecertificaat altijd direct digitaal verzonden én beoordelen we meteen een eventuele inruilauto. Jij krijgt in ieder geval alle tijd die je nodig hebt om je proefrit te maken.

We blijven innoveren

Proberen, leren en verbeteren. Elke dag zijn wij bezig om de beste te worden. Dat is geen doel op zich, maar we halen ontzettend veel plezier uit ons werk. Dan is het logisch om steeds beter te worden in wat we doen. We volgen de Amerikaanse autobranche op de voet, wonen webinars en congressen voor automotive bij en zorgen dat geen ontwikkeling ons ontgaat. Zo blijven wij met Proefrit aan Huis altijd innoveren.

We vertellen je graag over de nieuwste ontwikkelingen en natuurlijk wat we met ons aanbod aan occasions voor jou kunnen betekenen.

Heb je nog vragen?

Wij helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur, op zaterdagen van 9.00 tot 17.00 uur.
Hoe werkt Proefrit aan Huis?

Op onze pagina hoe werkt het leggen we in drie simpele stappen uit hoe Proefrit aan Huis werkt.

Als de auto bevalt, kan deze dan achtergelaten worden?

Ja. Wij regelen alles op afstand. Dat betekent dat de tenaamstelling, vrijwaring en het garantiecertificaat altijd direct digitaal wordt verzonden én we meteen een eventuele inruilauto beoordelen in overleg met de dealer.

Is Proefrit aan Huis gratis?

Ja. Wij komen in heel Nederland kosteloos naar je toe zodat jij een proefrit kunt maken in je eigen omgeving. Of je nou uiteindelijk besluit de auto te kopen of niet, dat maakt niet uit.

Tussen welke tijden kan ik een proefrit inplannen?

We komen langs wanneer het jou uitkomt. Dat betekent dat je 24 uur per dag en op 7 dagen in de week een proefrit in kunt plannen en we als het moet zelfs binnen een dag langskomen.

Stel de auto bevalt niet, brengen jullie dan kosten in rekening voor de proefrit?

Nee. We geven je alle tijd om rustig een proefrit te maken en te besluiten of de auto voldoet aan jouw wensen. Mocht dit niet het geval zijn dan brengen we uiteraard alsnog geen kosten in rekening.

Bekijk hoe het werkt

Wat is Proefrit aan Huis?

Proefrit aan Huis is een uniek Nederlands platform voor persoonlijke proefritten aan huis.
9,8
Proefrit aan Huis scoort gemiddeld een 9,8!
Schrijf een beoordeling
  • Unieke landelijke service
  • Gratis proefrijden in je eigen omgeving
  • Rijklaar inclusief 6 maanden landelijke garantie