Vind de auto die bij jou past

Vind de auto die bij jou past

Vind jouw nieuwe auto in ons uitgebreide eersteklas aanbod. Alle occasions zijn met zorg voor jou uitgezocht. In onze online showroom vind je kwalitatieve fotoreportages en kraakheldere uitleg bij elke occasion.

Plan online jouw gratis proefrit

Plan online jouw gratis proefrit

Heb je jouw droomauto gevonden? Plan meteen een gratis proefrit in wanneer het jou uitkomt. Woon je ver weg of is je agenda overvol? Geen probleem, we komen ook ’s avonds naar je toe en, indien gewenst, binnen 24 uur.

Maak de proefrit in jouw eigen omgeving

Maak de proefrit in jouw eigen omgeving

Op de afgesproken datum rijden we de auto naar je toe, waar in Nederland je ook woont. Zo kun je een proefrit maken in jouw vertrouwde omgeving en de auto op je eigen gemak uitproberen.

Je hebt jouw droomauto gevonden!

Voldoet de auto aan je verwachtingen? We komen altijd in een rijklare auto, dus je kunt de auto direct aanschaffen en op je oprit laten staan. We regelen online de tenaamstelling, vrijwaring en het garantiecertificaat. Ook beoordelen wij een eventuele inruilauto. De betaling kan dan meteen via de pin of via een betaallink.

Heb je nog vragen?

Wij helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur, op zaterdagen van 9.00 tot 17.00 uur.
Hoe werkt Proefrit aan Huis?

Op onze pagina hoe werkt het leggen we in drie simpele stappen uit hoe Proefrit aan Huis werkt.

Als de auto bevalt, kan deze dan achtergelaten worden?

Ja. Wij regelen alles op afstand. Dat betekent dat de tenaamstelling, vrijwaring en het garantiecertificaat altijd direct digitaal wordt verzonden én we meteen een eventuele inruilauto beoordelen in overleg met de dealer.

Is Proefrit aan Huis gratis?

Ja. Wij komen in heel Nederland kosteloos naar je toe zodat jij een proefrit kunt maken in je eigen omgeving. Of je nou uiteindelijk besluit de auto te kopen of niet, dat maakt niet uit.

Tussen welke tijden kan ik een proefrit inplannen?

We komen langs wanneer het jou uitkomt. Dat betekent dat je 24 uur per dag en op 7 dagen in de week een proefrit in kunt plannen en we als het moet zelfs binnen een dag langskomen.

Stel de auto bevalt niet, brengen jullie dan kosten in rekening voor de proefrit?

Nee. We geven je alle tijd om rustig een proefrit te maken en te besluiten of de auto voldoet aan jouw wensen. Mocht dit niet het geval zijn dan brengen we uiteraard alsnog geen kosten in rekening.

Bekijk hoe het werkt

Wat is Proefrit aan Huis?

Proefrit aan Huis is een uniek Nederlands platform voor persoonlijke proefritten aan huis.
9,8
Proefrit aan Huis scoort gemiddeld een 9,8!
Schrijf een beoordeling
  • Unieke landelijke service
  • Gratis proefrijden in je eigen omgeving
  • Rijklaar inclusief 6 maanden landelijke garantie